algemene voorwaarden & privacybeleid

Time2print hanteert voor zakelijke klanten de Leveringsvoorwaarden voor de Grafische Industrie. Daarnaast hanteren we voor onze particuliere klanten de Algemene Voorwaarden voor Consumenten. Naast deze reglementen houden we ons ook aan een privacyreglement.

Hieronder vind je alle details.

Leveringsvoorwaarden voor de Grafische Industrie

Algemene voorwaarden consumenten

PRIVACY & COOKIE-VOORWAARDEN

Time2print respecteert de privacy van alle gebruikers van haar sites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Door je persoonsgegevens op te geven op de website ga je ermee akkoord dat Time2print jouw gegevens overeenkomstig deze Privacy & Cookie-voorwaarden gebruikt. Lees hieronder de bijbehorende voorwaarden.

Privacyreglement

HERROEPINGSRECHT

Op alle gepersonaliseerde producten en drukwerk dat door door Time2print wordt geleverd voor haar klanten is het herroepingsrecht uitgesloten. Gepersonaliseerde producten en drukwerk valt namelijk onder maatwerk. Het is daarom niet mogelijk om goederen die reeds besteld zijn of goederen die al geleverd zijn te retourneren. Op niet juist uitgevoerde producties is dit niet van toepassing. Op dat moment kun uiteraard je bij ons reclameren.

Winkelwagen
Scroll naar boven